Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Full body på Barry's Bootcamp

Igår kväll när jag stod och lagade kvällens räk- och currygryta plingade det till i mobilen. Det var Elin som undrade om Moa och jag skulle komma på hennes Full Body-pass på Barry's på söndagsmorgonen. Jag var inte sen med att tacka ja! Perfekt start på söndagen ju!

Några minuter innan passet sattes igång idag rusade jag in på Barry's med andan i halsen. Jag hann precis, och jag hann även hälsa på Sara Dahlström från Hälsa och Fitness som precis hade kommit från Nyhetsmorgon där hon pratat om kroppspositivism (Om du inte såg det imorse, så se det nu). Det jag däremot inte hann var att fylla på vattenflaskan, men snälla Moa hällde över lite vatten från sin flaska till min flaska. En riktigt vän, eller hur!?

Passet var superkul och det var skönt att köra hela kroppen med blandade övningar. Att springa på löpbandet tycker jag bara blir roligare och roligare också. Det var utmanande att stå bredvid Moa som bara höjde sin hastighet mer och mer på slutet. Jag ville inte vara sämre jag och vågade öka hastigheten mer. Det är bra att ha en van löpare bredvid sig då det blir en riktigt bra motivator.

Efter passet blev det en del posering med pumporna som är tisdagens vikter till Halloweenklassen, I guess. Moa körde ett bra göteborgsskämt med "Firar söndagen med att pumpa", höhö. Efter poseringen hängde vi också med gulliga Cajsa i "smoothiebaren".

Det här var en perfekt aktivitet för en kall söndag som denna. När vi kom ut från studion snöade det faktiskt. Det snöade inte överdrivet, men små flingor svischade förbi oss när vi promenerade till Snickarbacken 7 för en Overnight oats och Matcha Latte. Under vår fika pratade vi om en grym affärsidé, vilket mest var på skoj, men som jag vet skulle bli en succé, aktiesparande, hälsa, träning, events, kärlek och mycket mer. Alltid lika kul att hänga med Moa.

Hur har du spenderat din söndag so far?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer