Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Online coaching kost & PT

Kostrådgivning och PT

Jag erbjuder individuell kostrådgivning för dig som vill förbättra dina kostvanor och nå dina mål med din hälsa. Det kan vara allt från att öka i vikt med bra kost, kost för att prestera bättre och orka mer i vardagen, få bättre träningsresultat, viktnedgång, förändra din kroppssammansättning eller att förbättra din hälsa och få bättre kostvanor. Oavsett vad ditt mål är, är första steget att bestämma sig.

Jag tror på en balanserad kost för ett hållbart resultat och i och med det hjälper jag dig med hållbara upplägg beroende på vart du är idag och hur din livsstil ser ut. Genom coaching kommer jag kunna hjälpa dig att planera din kost och få hälsosamma vanor.

Gör även kostscheman för de som vill äta en plantbaserad kost, vegetarisk kost och de som vill ha periodisk fasta som kosthållning.

Fördelen med Kostrådgivning-  eller PT Online är att du kan bo varsom helst i världen, men ändå kunna hålla i gång med din träning och kost med mig som din personliga tränare. Det du behöver är ett gym i närheten eller redskap hemma beroende på vilken slags tjänst du väljer. Kommunikationen och uppföljning sker via mail samt att du när som helst höra av dig till mig vid frågor och funderingar.

Innan du anmäler dig till någon av tjänsterna vill jag att du tänker ut vad ditt mål är, hur många timmar i veckan du kan avsätta till träningen och om du verkligen vill och är redo för en förändring. En förändring är det som krävs för att nå nya mål, men för att det ska ske måste du verkligen vilja det.

Paket 1 – Kostplan/schema 4 veckor

Ett kostschema passar dig som vill göra en förändring. Det kan vara en liten förändring som blir större under resans gång. Kosten har en stor betydelse i ditt välmående och beroende på om du vill upp eller ner i vikt, må bättre, känna dig piggare eller få bättre träningsresultat kan det vara en bra idé att börja med kosten.

Paketet inkluderar:

  • Hälsoanalys
  • Målplanering
  • Skräddarsytt kostschema
  • Uppföljning varje vecka

Pris: 2500 kr (inkl. moms)

Lägg i varukorgen

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer