Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Om mig

Vem är Charlotte Beijer?

Idag är det nog många som känner igen mig just inom träning och hälsa, men jag har även en bakgrund inom marknadsföring och försäljning. Jag uppdaterar min Instagram dagligen med rörlighetsvideos, träningstips och kost. Följ mig där då jag älskar att kommunicera med mina följare. Här nedan kan du ta del av mer information om mig där jag beskriver mer var jag gör om dagarna.

Namn: Charlotte Beijer
Ålder: 34 år
Bor: Kungsholmen, Stockholm
Yrke: Precis kommit tillbaka till Sats Alvik som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Har tidigare jobbat heltid med mitt egna företag Workout Routine by Beijer som har varit inom träning och hälsa, vilket inneburit personlig träning, kostrådgivning, bootcamps, utomhusklasser, företagsträning och mitt personliga varumärke.

Du kan läsa mer om mina utbildningar här.

Övrigt

  • Gruppträningsinstruktör 2013-
  • Personlig tränare Sats Alvik 2015-
  • Bloggar på tidningen Hälsa & Fitness april 2016-2019
  • Ambassadör för Adidas mars 2018- aug 2019
  • Coach för Adidas Runners Stockholm mars 2018 - aug 2019
  • Adidas Training Coach mars 2018 - aug 2019
  • En av coacherna inför Midnattsloppet 2018
  • Höll i uppvärmningarna på Midnattsloppet 2018 i Stockholm, Göteborg och Malmö.
  • Höll i uppvärmningarna på Midnattsloppet 2019 i Stockholm
  • Träningsexpert för Vårruset 2021

Jag har en bred träningserfarenhet då jag dansat sedan barnsben upp till 20 års åldern. Därefter började jag som gruppträningsinstruktör på SATS Elexia och utbildade mig även till personlig tränare några år senare. Jag förstod ganska tidigt att det var träning och hälsa  jag ville jobba med i framtiden och att med min kunskap inom det kunna hjälpa andra till en bättre hälsa. 

Jag strävar alltid efter att lära mig mer inom min bransch och tycker det är viktigt att vara uppdaterad, eftersom att jag vill kunna ge mina kunder både utmaningar och kunskap. Därför ser jag till att delta på minst en utbildning/workshop per år för utvecklingens skull.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer