Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Bli inte lurade för att en bar innehåller protein

Igår var jag inne i en butik med träningsartiklar i form av diverse proteinpulver, bars och träningsredskap. När jag stod vid hyllan fylld med bars såg jag Delicato Proteinbar. Kommer ni ihåg att jag skrev om deras bar för precis ett år sedan? Jag trodde det var ett PR-trick då Delicato är grymma när det kommer till reklam. Ni kan läsa inlägget här.

Ja, så igår fick jag se den här proteinbaren med mina egna ögon. Självklart vände jag på baren på en gång för att se vad den innehöll. Jag kan ju inte säga att jag blev imponerad. GLUKOSSIRAP (högre GI än socker), Socker, fruktossirap...ja, ni ser själva vad det står. Inget jag skulle vilja stoppa i mig iaf. För två år sedan skrev jag ett inlägg om just glukossirap (klicka här för att läsa).

Bli inte lurade för att en bar innehåller protein och kan kallas för proteinbar. Titta vad resten av baren innehåller också. Är det något du vill få i dig?
Jag har en liten regel jag brukar gå efter. Om jag hade barn, skulle jag ge X till mitt barn? Om svaret är nej, då är det oftast nej till mig med. Jag skulle vilja ge det bästa till mina barn, och då tycker jag att man även kan ge det bästa till sig själv med.

Om du nu är småhungrig eller vill ha något efter träningen är mitt tips att tänka på att ge kroppen något bra och naturligt. Naturell yoghurt, nötter, banan, ägg eller en smoothie, svårare än så behöver det inte vara.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer