Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

You Kill My Chaos

youkillmychaos

Ja, men det här är ju så trist. Jag kan själv bli irriterad på människor som ska berätta hur förkylda de är och jadijadi, men inser att jag är precis likadan. En jobbig människa som berättar att jag hatar att vara sjuk, men vem gör inte det?

Det värsta man kan säga också är att "jag har inte tid att vara sjuk". Jag säger alltid så. Det jag borde göra nu är att ta vara på att bara ligga i soffan utslagen helt ensam, för när är man annars det? Inte allt för ofta.

Och det här med mat? Jag orkar inte ens laga mat. Det är så lätt att bara äta en macka och en frukt, men är det inte nu jag borde tänka på kosten?  Det måste väl ändå finnas en del personer som håller med mig inom detta. Då vi är ett gäng som sitter och snorar på bussen.

Äsch, imorgon är vi friska, eller hur? Det räcker gott och väl att vara sjuk i två dagar för vi har inte tid med det här fjomperiet...eller hur det nu var...

Förkylningen - You Kill My Chaos

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer