Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Yoconut, coconut mylk

Jag vill tipsa dig om en F A N T A S T I S K god kokosmjölk, eller som det står på förpackningen, coconut mylk.

Jag fick denna påse som innehåller kokospulver från Sabine vid min födelsedag. Den har legat i mitt skafferi sen i början av januari till i söndags då jag testade att tillaga kokosmjölken. Det enda som man behövde göra var att hälla i 8 dl vatten i en kastrull och därefter pulvret, och röra om under uppvärmning.

Ja, vad ska jag säga än det jag redan sagt. Det var fantastiskt god. Jag tillagade en chiapudding med mjölken och det blev en helt annan smak än vad jag är van vid. Till det bättre såklart.

När jag är på söder nästa gång kommer jag lätt smita in på Gryningen och köpa med mig ett par påsar. NOMNOM på hög nivå.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer