Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Workshop, Mixing Music

Hola!

Ledsen att det inte varit någon uppdatering under dagen, men som jag skrev igår har jag idag varit på en workshop. En workshop som Robert höll i om hur man mixar musik till sina gruppträningsklasser. Intressant och mycket givande då Robert är en stor inspirationskälla när det kommer till både dans och musik för mig.

Jag är verkligen supernöjd med dagen. Jag har lärt mig mycket som jag kommer ha stor användning utav. Nu är jag så inspirerad att jag bara vill sitta och mixa musik hela tiden.

Känns så skönt att jag kan fylla på ryggsäcken med mer kunskap. Kunskap är ju inte så tungt att bära på liksom. Jag är även glad att jag har klara mål med saker och ting vilket underlättar vägen dit. Because I'm happy...

Processed with Moldiv

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer