Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Vilodag och ett glas champagne

Vilken dag vi har, solen skiner och det är klarblå himmel. Jag tycker det inte var länge sedan det var mörkt till klockan nio på morgonen. Det är sista veckan av februari och nästa vecka är det mars och våren står på glänt. Är jag för optimistisk? Jag tycker iaf att det känns helt underbart!

Idag är det en bra dag. Det är onsdag, mammas födelsedag, underbart väder och en vilodag. Ingen som helst träning idag, det är sant. Idag ska jag bara äta gott och kanske till och med unna mig ett glas champagne (!?) Jo, för ikväll ska jag på Grammisgalans efterfest, wohoo! Mitt discoben tycker det känns helt underbart, det var allt för länge sedan det fick dansa ute bland folk.

cb

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer