Charlotte Beijer

Vilken dag vi har, solen skiner och det är klarblå himmel. Jag tycker det inte var länge sedan det var mörkt till klockan nio på morgonen. Det är sista veckan av februari och nästa vecka är det mars och våren står på glänt. Är jag för optimistisk? Jag tycker iaf att det känns helt underbart!

Idag är det en bra dag. Det är onsdag, mammas födelsedag, underbart väder och en vilodag. Ingen som helst träning idag, det är sant. Idag ska jag bara äta gott och kanske till och med unna mig ett glas champagne (!?) Jo, för ikväll ska jag på Grammisgalans efterfest, wohoo! Mitt discoben tycker det känns helt underbart, det var allt för länge sedan det fick dansa ute bland folk.

cb

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.