Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Vilodag och Barre Move

Hej!

Vilodag idag som sagt, och jag höll det. Jag ville träna, men med sällskap. Tyvärr kunde ingen träna vid 17 då jag ville träna, utan kunde bara senare, och det hade jag ingen lust med. För nu ikväll sitter jag och förbereder inför morgondagens Sh'Bam. Fick önskemål om att blanda låtar från alla releaser vilket jag inser nu är supersvårt. Vilka låtar ska jag ta? Jag kan ju inte bara ta de låtar som jag gillar mest, utan det måste finnas något för alla. AHHHHH, panik! haha Jag får klura ut något här under en timme, sen ska jag faktiskt hoppa i säng och läsa. Japp, det är sant 🙂

Innan det, måste jag bara berätta att nästa vecka är det NTC Week på Dansens Hus. Det är gratis och det finns en del klasser att välja mellan. Jag har valt Barre Move som är på fredag. Det ska bli hur kul som helst då jag verkligen längtat efter att konceptet ska komma till Sverige.

Om du också är sugen på att testa Barre Move eller någon annan klass, gå in här och välj nästa veckas klasser 🙂

10457943_787520061303536_8852122698960403621_n

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer