Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

När energin är på topp

FullSizeRender (5)Jag vaknade imorse med ett leende på läpparna. Vilken onsdag jag hade igår. Jag tror jag gick på någon galen energi och det var så många i min omgivning som bidrog till all den energin.

Hade tre klasser igår, och alla klasserna var så grymma. ABSolution fick gå först ut, och det var en bra klass med deltagare som hade en grym lunchenergi. Jag var glad (& hungrig) när jag gick därifrån.

Vid 17 var det dags för vick på SH'BAM vilket var så kul! Sist jag höll en SH'BAM klass var allt för länge sedan vilket gjorde att jag njöt av varje låt och koreografi. Deltagarna var fyllda med energi och vi dansade och hade kul från start till slut. Extra kul att två deltagare från Värmdö var med. Redan då visste jag att det skulle bli röj!

Sista klassen för dagen, Bootylicious. Även där, vad ska jag säga, tjejligan var med som vanligt, Sofie, Evelina, Linnea och även en annan vän till Sofie. Den pepp och energi jag får av dem är grym. För övrigt, Bootyn är en fantastisk bra klass. Om du ännu inte hunnit testa den bör du göra det! Boka redan nu!

Ja, jag la mig med ett leende och vaknade med ett leende. Idag känner jag samma energi så dagen ska bli minst lika bra som gårdagen!

Ha en fin torsdag!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer