Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Vilken härlig lördag

Vilken härlig och underbar lördag jag har haft. Började med att klockan ringde vid 06:00 (ok, det kanske inte var så härligt) och jag steg upp för att äta frukost och gå igenom koreografierna inför morgonens pass ute på Värmdö.

Klockan kvart över tio drog Sh'Bamen igång, och jisses vad kul det var. Det var så kul att se dem, mitt dansgäng. Det var även några nya ansikten idag vilket också var superkul! Direkt efter Sh'bamen körde jag Bootylicious. Då kom det fler deltagare som körde på riktigt bra, det var fullt ös.

Efter klasserna hängde jag kvar på centret och laddade om för nya tag. Tro det eller ej, men det var dags att träna igen! Dock inte på Värmdö utan på Allstars Training Center på Hagagatan där det var ett event som Maya och Marie höll i. Marie höll i träningen som var grym och Maya fixade supergoda Acaí bowls (jag måste själv testa det). Jag ska berätta mer om eventet senare och lägga upp bilder från det.

(Glad, precis innan blodsockernivån sjönk och jag trodde jag skulle svimma)

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer