Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Vilken dag!

gubb
Oj oj oj, vilken dag! Det känns som jag har varit överallt idag, men jag älskar det! Underbart att få röra på sig under dagen. Det här med att sitta still funkar väl, men att flänga runt över stan känns bättre. Lite action sitter väl aldrig fel!

Just det, kanske borde berätta vad jag haft för mig. Jag började dagen i skolan för att  hjälpa till inför eftermiddagen för Studenteventet på  Medieinstitutet. Tre grymma  tjejer från min klass har jobbat med eventet och fixat allt under några månader. Mycket bra jobbat med bra sponsorer och riktigt bra föreläsare som Terese Alvén och Micael Dahlén.

Efter lunch blev det en stund på kontoret innan det var dags för att lämna lite saker till loppet Urban Trail som var nu ikväll i Kungsträdgården. När det var klart var det tillbaks till skolan för att vara på plats under eventet. Det blev några timmar på eventet och sedan tillbaks till Kungsträdgården för att se startskottet för Urban Trail loppet.

Nu är jag äntligen hemma och pigg(!?). WHY? Är det vädret som ger mig denna energi? Eller är det för att jag inte fått träna på ett tag? Nåt är det iaf, men nu ska jag försöka gå och lägga mig och så laddar jag upp bilder från denna dag imorgon 🙂

Natti!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer