Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Veckans klasser

Vill bara påminna om veckans klasser.
Börjar redan ikväll med ABSolution 18:30 på Tule.

Energy imorgon. Det är kö på klassen, men boka iaf om du vill gå. Man kommer oftast med även då man har plats 28 🙂 Det blir en timmes kondition med blandade låtar från tidigare releaser. Missa inte nästa vecka heller för då kommer Felicia och jag köra klassen tillsammans (svettigt).

Sist, men inte minst, Bootylicious. Näst sista gången jag kör den klassen. Därefter åker jag på semester och klassen kommer inte finnas kvar på Sats längre. Skulle bli superglad om du kommer och vill köra de två sista booty-klasserna med mig.

Som det ser ut nu kör jag denna vecka och nästa. Därefter tar jag en veckas semester (äntligen) och kommer tillbaks och kör ABSolution och Energy på tisdagar på Hötorget igen!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer