Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Världens bästa två dagar

Min söndag var ju helt fantastisk. Jag klarade både mitt praktiska och teoretiska prov, och lyckan var och är total. Det känns så underbart!

Igår ville lyckan fortsätta, jag vann en biljett till Get Active eventet som äger rum i helgen i Globen samtidigt som Fitnessgalan. Jag är sååååå glad! Jag kommer få kombinera dans med fitness, det är som en dröm!

Jag har alltid velat gå på en fitnessgala då jag varit fascinerad av muskler sedan jag var en liten tjej. Det låter kanske lite knäppt, men så är det. Kommer ni ihåg att Fitnesstävlingar gick på TV när vi var små? Det kommer jag ihåg. Det kunde jag se på ibland och motsattsen till det, sumobrottar-tävlingar.

Varför går inte sånt på tv längre? 

Hur som, jag är så glad och peppad inför helgen.
Är det någon som ska till Globen i helgen?

wohooo11052009_1440815212885684_5118828930312738766_n

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer