Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Världens bästa måndag...typ

Det här att det är ljust vid halv 8 på morgonen, och det här att solen skiner på en måndag. Det känns ju helt underbart. Veckan kan inte börja så mycket bättre, eller jo, det gjorde den visst. Jag hade PT-timme imorse också, och det var riktigt kul idag. Det är alltid kul, men idag gick vi igenom lite teknik, och sånt älskar jag. Jag älskar att lära mig nya saker.

Kom på en sak som skulle kunna göra min måndag till världens bästa måndag. Att någon löser mitt inläggsproblem här på bloggen. Jag ger det här en vecka och sen får jag hitta en annan lösning. Så synd bara för att jag älskar det här temat.

IMG_7416Fin bild va? Tog den på direkten när jag kom ut från gymmet. Soligt och vackert.

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer