Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Uppdatering från helgen

Hej fina ni! Jag vet inte vad som hänt, men det är som jag kör bloggpauser under helgerna och det beror på att jag kanske lever mer under helgerna och inser hur viktiga de är för mig. Jag vet inte, men det verkar nästan som det. Denna helg har varit fantastisk och den har också bara svishat förbi, otroligt snabbt. Jag ska iaf berätta den för er nu.

I fredags började morgonen hos Evelyn som ni såg i tidigare inlägg. Dagen fortsatte sedan med möten och jobb, och helt plötsligt var det kväll. Kvällen spenderades på Taverna Brillo där jag och Mathias hade pizzadate, men typ. Mathias fyllde år förra helgen, men vi firade inte den direkt därav bjöd jag honom på Brillo. Vi började middagen med bläckfisk och aioli vilket var ett riktigt bra val. Därefter beställde vi varsin pizza. Jag tog en med chili, koriander, lime och hjärtmusslor medan Mathias tog en med karljohansvampcreme. Kan säga att Mathias pizza var faktiskt lite godare än min 😉

Kvällen sa POFF och helt plötsligt var det lördag. Dagen började med pannkakor och Workout Routine ABS & Booty på Studio Levels. Vi var några fler på lördagsklassen och jag valde att köra ett helt annat upplägg denna lördag. Jag tror att den uppskattades. Efter klassen var det dags att köpa kostym till kvällens Halloweenfest. OCH JA, jag är alltid i sista minuten vilket inte är bra. Det jag hade tänk att vara fanns inte så fick tänka om. Dock blev det lyckat. Sara som hade festen hos sig hade roddat så himla bra. Helt sjukt. Alla gäster blev riktigt impade. Några bilder från i lördags.

Tyvärr tog jag inte så många bilder under festen, vilket var sjukt trist då det fanns så många bra utklädnader. Vi hade iaf en sjukt rolig kväll och lite efter två låg jag i säng mycket nöjd över kvällen.

Jag vaknade på söndagen lite innan nio och gick upp. Frukosten var serverad och jag blev överlycklig, vilken överraskning! Sådan lyx. Efter någon timme åkte M till jobbet och jag gjorde mig iordning för att träffa upp tjejligan för flyttstädning och fixning. Vi hade en supermysig dag där vi städade, skrattade och åt pizza och bananpannkakor. Sådan bra blandning!

När klockan blev kväll mötte jag upp M för ett besök på Gröna Lund. Det var sista dagen på deras Halloweenvecka, och jag var så rädd. Jag trodde det skulle hoppa ut ett skelett från varje buske på området, men som tur var hände inte det. Dock vågade jag inte gå in i olustiga huset där det sprang clowner omkring eller testa på något annat läskigt. Trots att det var en läskig stämning på Gröna Lund var det också väldigt mysigt att gå omkring på området på kvällen. De hade gjort ett fantastiskt jobb, måste jag säga.

Alltså, på denna bild var jag livrädd då jag såg ett stort spöke bakom Mathias. 

Helgen avslutades med en lång promenad då tvärbanan helt plötsligt slutade fungera. Lite segt när det enda man vill är att komma hem, men vi hade iaf tur med vädret och att vi hade friska och pigga ben.

Hoppas att du också haft en underbar helg och att veckan din blir härlig!

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer