Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Update om helgen

Sedan i torsdags har jag inte varit så kaxig. Jag fick en redig förkylning och har känt mig ganska tjock i huvudet och ögonen har svidit, men det är svårt att bara lägga sig ner i soffan och vila när det är höst och mängder av saker händer. Dock tvingade jag mig själv att vila efter en del jobb i torsdags och i fredags.

I lördags var det däremot full rulle och igår gick jag på Procedos utbildning. Procedos är ju mattan som man använder vid 3D-funktion. Det blev en hel dag och en hel dag med utbildning där det både är mycket teori och praktiskt arbete gjorde nog inte min förkylning så mycket bättre. Dock var det hur kul som helst på utbildningen och jag kommer absolut börja arbeta med mattan med mina PT-kunder framöver.

(Leker med Platform 9 hemma. Som ni ser, det går undan och jag älskar det).

Om ca 45 minuter ska jag ut igen (jag var tidigt imorse och tog blodprov) till Farang på Tulegatan. Det är nämligen dags för pressvisning för mat och hälsa. Det kommer ju passa mig hur bra som helst ju. Hoppas på en intressant lunch. Jag har med mig kameran så ett inlägg kommer komma om lunchen senare i veckan. Nu har jag bråttom. På återseende!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer