Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Två favoriter på magövningar

Att träna coren är någonting jag tycker är superkul! En stark mage kan hjälpa till mycket som när du utför tunga lyft och andra övningar som exempelvis, en vanlig armhävning. Därför vill jag dela med mig av mina två favoriter när det kommer till magövningar. Vem vill inte ha en stark core som får dig att ha en schysstare hållning, och även får dig att känna sig starkare? Coren är ju mitten på kroppen, och är väldigt central.

Jag har hittat en kärlek till Bosubollen. På den utför jag Mountain climbers och knäböj, men du kan göra mängder av övningar med hjälp av den.
Knäböjen utför jag på olika sätt. Ena sättet är att göra en knäböj på bosubollen, antingen med vikt eller utan. Den andra övningen startar du på golvet genom att utföra en knäböj med hopp. Du hoppar alltså upp på bosubollen. När du kommer upp på bosubollen gör du en knäböj på en gång. Därefter är det bara att upprepa samma sak igen.

När du utför Mountain climbers på en bosuboll måste du aktivera coren ännu mer än vanliga moutain climbers på hårt underlag. Ritkigt kul! Testa och utmana coren på olika sätt!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer