Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Trötta ögon och rött ansikte

charlotte_

Igår var det dags för plåtning av vinterjackor. En varm heldag. Jag ska säga er att det är faktiskt väldigt varmt att gå runt en hel dag med vinterjackor, byxor, mössor och ibland även pjäxor. Till och från blir jag röd i ansiktet...då är det bara att vänta tills det går ner igen. På morgonen är ögonen trötta och på eftermiddagen blir ansiktet rött. Haha, lite så så är det. Men kul har vi!

Idag däremot har jag BARA varit hemma och pluggat. Känner mig duktig fast jag inte förstår allt. Jag tänkte unna mig själv med lite dans nu på eftermiddagen/kvällen, men ska ju iväg senare ikväll, och för en gångs skull orkar jag inte vara en bag lady med tung väska och sne rygg.

Ville egentligen bara kika in och säga hej! Hoppas ni haft och har en skön tisdag!

Puss o Kram

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer