Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Trick or treat? 

Jag tycker den här bilden säger väldigt mycket om hur vår livsstil ser ut idag, och om vad som är trendigt. Det ska vara veganvänligt, glutenfritt, laktosfritt, raw...ja, listan kan göras lång. Som jag skrev tidigare, det är en trend.
Jag menar, hur kommer det sig att otroligt många just nu blivit glutenintoleranta? En hel del väljer glutenfria livsmedel som exempelvis glutenfritt bröd. Frågan är, hur mycket nyttigare är det egentligen? Majsmjöl är glutenfritt, meeeeen är det så bra? (Det får du ta reda på själv).

Ja, om jag pratar för mig själv äter jag gärna ekologiskt och så är jag en så kallad "Stockholms-vegetarian", vilket betyder att jag inte äter kött och kyckling, men äter fisk. Däremot om jag skulle bli sugen på en kyckling skulle jag äta det. Jag har inga förbud. Jag föredrar bara att äta fisk och vegetarisk kost.
Jag tycker även det är riktigt kul att baka och testa på nya recept som är rawanpassade eller näringsrika, då det jag undviker i min kost är socker. MEEEN om jag blir sugen på en kanelbulle som innehåller socker, smör och gluten äter jag det.

Allt handlar om balans. Om jag bara skulle äta en massa gluten skulle jag antagligen må pyton. Samma sak om jag skulle äta en massa ägg. Ät lite av varje, variera din kost, ät rent/hemlagat så behöver du inte oroa dig om det du läser i kvällstidningarna.
Alla gör vi våra val, men någonstans tycker jag kost och dieter blivit något sektliknande.
Ät och må bra, och respektera att alla inte äter som du.

 

Vad tycker du om det? Hur lever du? Och varför?

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer