Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Träning och ond hals

Jag vill börja med att tacka för all respons från gårdagens blogginlägg. Det verkar som att fler känner igen sig och vill också förändra. Kul! Det här är mitt heltidsjobb, att jobba med träning och sociala medier så då är det ju klart att jag inte kan jobba gratis.

Då skulle det vara hej då till pensionssparande, föräldrapenning och sjukförsäkring. Trist, tycker jag.

Nåväl, något som är trist är att jag idag helt plötsligt fick SÅ ONT i halsen. Jag som precis kommit igång med min träning på riktigt. Vet inte om det har något med gårdagens utomhusklass. Varje måndagskväll håller jag i utomhusträning och då klär jag mig väldigt varmt. När jag sedan kommer hem brukar jag glömma bort att byta om. Jag går alltså i samma kläder för att jag är så frusen och tanken på att byta om gör att jag fryser dubbelt så mycket. I går sa M åt mig att byta om som han alltid gör varje måndag.

Självklart gjorde jag inte som han sa då jag frös så mycket och till slut fick jag nästan lite frossa, vilket var sjukt obehagligt. Så ja, jag kanske har fått ont i halsen pga gårdagen, jag vet inte. Något som jag vet är att jag måste gå ner och handla glass till halsen och hoppas på att det blir bättre. Nom glass, det kan vara en av de saker jag älskar mest i gottis väg.

Btw, idag är det kladdkakansdag och jag ska se om jag dela med mig av någon nyttig variant till er senare. Gillar ni kladdkaka?

Igår som sagt startade jag mitt nya träningsprogram och det känns ganska bra i baken efter gårdagens benpass som bestod av hip thrust, knäböj, utfall, raka mark med mera. Körde fem set på alla övningar och benen kände sig rejält trötta efteråt. Det är så kul att göra förändringar i ens träningsscheman för det ökar iaf min motivation så mycket mer. Idag stod det rygg och triceps på schemat, men jag får helt enkelt köra det imorgon istället. Det är väl inte hela världen! 🙂

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer