Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Tisdag med Energy

Tisdagen börjar lida mot sitt slut och jag har haft en grym dag. Fick förfrågan om att bli ambassadör för ett märke som jag gillar, vilket är superkul! Berättar mer om det senare.

Sedan har det varit tisdagsEnergy såklart med lika mycket ös som vanligt. Har så underbara deltagare, och idag var även Sandra med. Superkul! Älskar tisdagarna med Energy. Energy är en sådan fantastisk klass där du får jobba med din kondition till max, och benen får också känna att de lever, vill jag lova.

En annan sak också, jag är hemskt ledsen att bloggen blivit lite informationsfattig och tråkig, men snart så är den på benen igen som jag också kommer vara 🙂

Nu är det dags för att sova! Natti!!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer