Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Tips på ett BRA proteintillskott

Om du är där att du vill börja med proteintillskott eller gör det redan, men vill testa något nytt har jag ett jättebra tips till dig.

Jag använder mig av ett proteintillskott i min bakning och frukostlagning. Det är Smoothie Protein från Better You. Det är ett proteinpulver som är laktosfritt, glutenfritt och fri från socker och sötningsmedel.

För mig spelar det inte så stor roll om det innehåller gluten och laktos eller inte. Jag har aldrig reagerat på ett för högt intag av gluten eller laktos, men det jag gillar med proteinpulvret är att det är fritt från socker och sötningsmedel.

Idag tycker jag att nästan alla tillskott är sjukligt söta, och därför prioriterar jag ibland en banan, kvarg eller yoghurt efter träningen innan jag äter middag.

Som sagt, det är därför jag verkligen gillar det här proteinpulvret. Ingen smak och inget sött. Det är så det ska vara. Det passar verkligen perfekt att ha i smoothies, i bananpannkakor eller i bröd. Jag har använt det i mina bananscones ibland faktiskt.

Det blir supergott!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer