Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Tidig morgon och bendag

Onsdagar brukar betyda sovmorgon för mig. Kl 05:22 imorse vaknade jag av att jag knappt kunde andas, jag gick upp, tog nässpray och gick tillbaka till sängen för att sova. Jag hann inte somna om förrän Ms klocka ringde. Jag låg kvar i sängen till klockan slog 06, därefter steg jag upp, eftersom att jag insåg att jag inte skulle somna om. Dock tror jag att jag sov medan jag hällde i kaffe i kaffebryggaren för morgonens kaffe var det vidrigaste på länge.

Efter lite jobb på morgonen gick jag och tränade. Idag stod det ben på schemat och jag trodde aldrig passet skulle ta slut. Fasen vad många set och övningar det var. Det var omöjligt att hålla passet till en timme.

Passet:
* Utfall och raka mark 5 x 10
* Knäböj och kissande hund 5 x 10
* Hip thrust 3 x 10
* Liggandes leg curl och bensparkar 5 x 10
Dock fick jag köra alla fem set med leg curl och bensparkar för sig då bensparken var upptagen.
* Avslutningsvis blev det mage.

Nu är det dags för lunch och mer jobb. Funderar på att köra mer träningsvideos, typ som jag gjorde i somras när jag la ut en video varje dag i hela juli. Vad tror ni om det?

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer