Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

This is my office today

Imorse vid 5 snåret när jag vaknade möttes jag av snö som lös upp under den mörka morgonen. Jag kände mig på bra humör och glad över att snön från gårdagen låg kvar på marken. Jag gjorde mig iordning och åkte till Studio Levels för morgonklassen samt PT-kunder.

Efter några timmar i studion kom jag ut och såg att det var hur mycket snö som helst ute. Så mysigt! Jag åkte hem och insåg på vägen hem att Stockholm var inte redo för snö i år heller. Kaos i busstrafiken och på ön där jag bor var det bilar ställda härs och tvärs. Ingen ordning alls. Men vad gör det när jag skulle jobba hemma resten av dagen?! Samtidigt som det är skönt att jobba hemma kan det också vara svårt. Helt plötsligt får jag för mig att blommorna måste vattnas, måste diska undan lite osv. Man måste ha pli på sig själv.

Så, med kaffe i min hand, mobilen på laddning och datorn på bordet är det dags att sätta igång med dagens kostscheman! På återseende!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer