Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

This is me

Jag blir så glad varje dag då jag kikar in på min besökstatistik och ser att fler väljer att läsa min blogg. Tänkte därför svara på några frågor som jag hittade på en annan blogg.

Jag vet att jag inte är sådär jättepersonlig eller visar något privat i min blogg, men ska väl på något vänster få till det med, allt eftersom. Ett steg i taget. Vi börjar med frågorna så kanske ni får ett litet hum om vem jag är.

Vad heter du?
Charlotte Beijer

Vad kallas du för?
Charlotte, men Challe av Sofie

Vad vill du att folk ska kalla dig?
Charlotte gillar jag, annars funkar Beijer med. Båda är ju jag.

Vad gör du just nu?
Just nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och har Nyhetsmorgon på. Har nämligen tvättstugan just nu så kan inte göra så mycket mer än att vara hemma och fixa och trixa.

Vad skulle du egentligen vilja göra just nu?
Just nu skulle jag vilja vara helt frisk, och sitta på Nybrogatan 38 och äta frukost med Sara som var planerat att vi skulle göra i onsdags. MEEEN jag var ju sjuk. Jag skulle också vilja vara i Spanien med min familj och äta frukost på balkongen. Underbart!

Vad har du på dig?
Träningsbyxor och ett vitt linne

Vad ska du göra idag?
Efter jag har tvättat ska jag till Mio och hämta mina lampor som jag beställt, vattna blommorna hos min pappa, ta ett danspass och ikväll ska jag träffa lite vänner för att dricka vin och umgås. Bra fredag va?

Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
En perfekt dag skulle först och främst ha soligt väder, men gärna med en klar luft. En typisk varm höstdag. Den här perfekta höstdagen skulle börja med frukost ute någonstans med bra sällskap. Därefter en promenad på Djurgården där en kaffe tas på en brygga eller varför inte göra ett besök på Skansen och leka med aporna? Annars vill jag bara ha en dag utan måsten, göra det som bara händer. Kvällen skulle avslutas med en middag hemma och sedan kanske bio. Ja, det vore en perfekt dag för mig. Enkel och bara mysig. Jag är ganska enkel av mig.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Jag tycker om alla årstider. Det är coolt att vi har tydliga skillnader, men favoriten är våren då man vet att sommaren är på ingång. Jag älskar även hösten om ni inte märkt det. Hösten är mysig och fin, jag har alltid den slags energi att det är början på något nytt. Sedan är det bara så att höstmodet är mycket snyggare 🙂

Vilken högtradition är din favorit, julen, midsommar, påsk etc? Och varför?
Hmm, vad svårt. Jag gillar nog inte högtider, det blir för mycket press och stress. Däremot älskar jag december månad med julsånger, julbak, Lucia etc, men själva julafton kan jag tycka är jobbig.

Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig?
Oj, det var länge sedan en kille gjorde något romantiskt för mig. Kan inte ens minnas. Eller jo, jag fick ett jättefint brev en gång från min dåvarande pojkvän. Sen hade jag en pojkvän som tog reda på saker jag gillade och köpte typ mitt favoritgodis eller lagade min favoriträtt. Det var väldigt gulligt faktiskt.

Vad är det mest romantiska du gjort för en kille?
Jisses, jag har verkligen ingen aning. Man gör ju fina saker hela tiden, men jag är ingen tjej som planerar att göra något romantiskt. Ordet får mig att bli rädd.

Vad är den perfekta presenten? Ifall du skulle fylla år imorgon.
Om jag skulle fylla år imorgon skulle jag bara vilja ha inredningssaker till hemmet och nya bestick. NEJ, förresten, jag vet exakt vad jag vill ha, BLOMMOR! Kom på en till sak, en kamera med ett grymt objektiv.

Vad är den hemskaste presenten du fått?
Meh, jag har inte fått en hemsk present. Alla presenter är fina. Eller en gång fick jag en ring och då fick jag panik. Ringen i sig var ju fin, men känslorna jag fick var hemska.

Cola eller fanta?
Hellre cola än fanta, men jag dricker inte cola så ofta längre. Det händer, men inte ofta som sagt.

Choklad eller sur/salt godis?
Sur/salt godis. Samma där, äter inte så mycket godis.

Sallad eller McDonalds?
Haha, alltså sallad alla gånger. Fast det måste vara en bra sallad. Ogillar när man bara får en massa grönsallad och några cocktailtomater, vad hände där liksom? Nä, en matig sallad ska det vara.

Myskväll eller utekväll?
Måste säga båda. Att bara vara hemma och ha myskväll varje kväll blir lite långtråkigt. Viktigt att variera. Vara ute ibland och sedan kunna vara hemma och ha myskväll.

Tåg/buss eller bil?
Beror på vart jag ska. Åka buss till Spanien skulle kännas lite jobbigt 😉

Tv eller dator?
Datorn såklart 🙂

The Notebook eller Fast and the furious filmerna?
Ingen av de. Jag är ju hon som inte tittar på film 🙁 När jag tittar på film gillar jag mer dokumentärliknande filmer, action, skräck eller ibland riktigt girly high school filmer 😉

Något som du är riktigt rädd för? Spindlar, framtiden, att misslyckas etc.
Hmm, getingar...näe, men jag vet faktiskt inte. Rädd och rädd, en ogillar när människor stirrar på mig. Det är läskigt.

Ditt finaste minne från dina gymnasietider/universitets tider?
Från gymnasiet har jag bara bra minnen. Jag fick en massa tjejkompisar, jag fick dansa under skoltid, bra skolmat och slutproduktionen. Hur kul var inte det? haha

Det roligaste som hände dig under gymnasiet? T ex, faceplanta (ramla framför alla på ansiktet)
ehh, det roligaste som hände var att jag gick i en galen klass. Jag kommer faktiskt inte ihåg. Det känns som vi alltid hade kul.

Något som du vill uppleva i livet som du inte hunnit göra än?
Jag vill åka till Sydamerika och uppleva kulturen där, skaffa familj och starta eget företag.

Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Dagens? Okej: Hämta mina lampor (tjatigt värre), träna och gå igenom ny koreografi.

Livets? Okej: Skratta och vara lycklig.

Berätta tre saker om dig själv som ingen vet? (sjunger i duschen, äter baklänges middag etc)
Brukar prata för mig själv, typiskt när man bor ensam. Dansar framför spegeln och ehmm sen kommer jag inte på något mer just nu.

Barcelonaherewecome

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer