Shopping Cart

Thai och Escalier

Blev thaigryta till middag. En väldigt tidig middag då jag var hungrig som en varg efter jobbet. Ja, jag hade glömt bort att äta lunch. Ibland blir det så, men jag kompenserade det med en bra middag som sagt. middag_beijerJag var förbi Mio efter jobbet, men den fina lampan jag hade sett i en annons imorse var självklart slut. Så typiskt, den hade verkligen passat så bra hemma hos mig. Hoppas den kommer in igen.

Hur som, nu ska jag till Escalier och träffa Sofie. Det kommer inte bli en all nighter då jag åker till Göteborg imorgon, men en stund blir det iaf.

Förresten, vad tycker ni nu om min nya design? Hoppas ni gillar den 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer