Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Teknik på squat

Det är verkligen härligt med dessa soliga morgnar. Jag är så pigg och har massor med energi. Jag ska snart göra mig i ordning och bege mig till Sats Medborgarplatsen för träning och lite plugg.

Insåg att jag glömt posta några bilder från i söndags under lyfttekniksdelen. En jätteintressant och lärorik förmiddag med teknik, som sagt. Teknik på knäböj, som frontsquat, backsquat och goblet squat. Det var verkligen hur kul som helst.

Jag trivs verkligen som fisken i vattnet med det jag gör just nu. Samtidigt som det är sjukligt mycket information som matas in, funkar allt ändå. Jag tror det beror på att det är mycket praktiskt vilket gör att jag förstår teorin mycket bättre då.

Nu måste jag rusa, ha en fin dag!
FullSizeRender (4)FullSizeRender (3) IMG_9823

stark_beijer

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer