Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

#tbt från ett år tillbaka

För dryga ett år sedan befann jag mig i Åre. Det var inte för att åka skidor eller något sånt utan jag var på en intensiv bloggtripp. Det blev ett dygn fullproppat med aktiviteter. Jag minns det som kul, fridfullt och bara skönt att komma bort från vardagen bara för en liten stund. Så fort vi kom fram till Åre var det dags för träning. Vi fick testa på ett nytt träningskoncept för att sedan direkt efter passet göra oss iordning för kvällen.
Efter träningspasset var det raka vägen upp till rummet innan det var dags för en fantastiskt mysig middag som jag minns väldigt väl. Det är lite spännande att hamna på middagar med människor du inte ens känner, men jag gillar att träffa nya människor! När vi satte oss vid borden blev vi serverade två olika ölsorter. Jag dricker inte öl och kommer kommer därför inte riktigt ihåg vad det var för olika ölsorter, men jag har för mig att den ena hade en touch av blåbär.

Till förrätt fick vi en god jordärtskockssoppa och därefter kom varmrätten in som innehöll mängder av små tallrikar med olika rätter. Jag älskar plockmat när man kan ta lite av varje och välja om man vill äta vegetariskt eller inte.Till sist fick vi en äppelpaj med glass (tog två kulor såklart) och kaffe, heaven! Det var verkligen det bästa avslutet på en fantastiskt god middag.

 

 

 

 

Dagen efter skulle vi upp riktigt tidigt för SUP-Yoga. Efter den tidiga yogan blev det frukost och sedan en löptur upp till Nalleklippan där vi blev serverade kaffe och rawbollar. Ni ser på bilderna ovan hur mysigt det var. De få och intensiva timmarna vi befann oss i Åre var riktigt mysiga. Jag längtar att få åka upp dit snart igen.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer