Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Squeezed Up Stureplan

squeezedup_beijerSom jag skrev igår avslutade Sofia och jag tisdagen på Squeezed Up. Helt klart än av de bästa juice/smoothie ställena. Jag tycker även de har riktigt goda luncher med.

Ju mer jag dricker och gör juicer/smoothies försvinner mitt sug för kaffe. Jag tycker inte det smakar lika gott som jag tidigare tyckte. Jag tror det är dags att ta en paus med kaffet, men måste hitta en dag då jag inte har något planerat. JAG VET hur O N T i huvudet jag kommer få första dagen jag slutar med kaffe, det är helt sinnes. Förra året när jag påbörjade min detox fick jag så ont i huvudet första dagen, men dagen efter mådde jag som en prinsessa. Det är värt att ha ont i huvudet under en dag för att pausa i kaffedrickandet 🙂

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer