Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Sportamore, balett och träning

Sportamore, Balett och Träning

Jag har kommit fram till att det är väldigt svårt att få bloggandet frekvent och det är så mycket svårare när jag är på min egna hemsida. När jag haft bloggen på någon annan plattform har jag bloggat på mycket bättre. Skärpning Charlotte! Eller ska jag byta till en bloggportal?

Idag är det iaf lördag och jag uppdaterar för fullt på Sportamores Instagram Story, och då kom jag även på att jag borde uppdatera bloggen. Veckan har ju gått med en rasande fart i vanlig ordning och roliga saker fyller upp veckorna som i torsdags.

I torsdags var det en superrolig dag. Jag mötte nämligen upp Sportamore vid Frihamnen för att göra några filmer som kommer ut i december. Jag hoppas att ni kommer gilla dem när det kommer ut. Jag ser iaf otroligt mycket fram emot det. Jag kan inte berätta och avslöja för mycket för er, men snart så vet ni!

Efter vi var klara med filmerna blev det raka vägen hem för att fixa lite innan det var dags för torsdagsbaletten. Det är två gånger kvar på baletten, men jag kommer endast kunna gå på en av dem. Det är kul att dansa balett, men jag tycker ibland det känns "meningslöst" då det bara är en gång i veckan. Om jag hade tiden och ville prioritera baletten hade jag kört varannan dag för det är då man utvecklas och att det går lite snabbare.

Och idag har jag hängt på Studio Levels för morgonklassen och nu är det dags för mig att träna! Idag blir det rygg och imorgon ben! Wohooo! Bilden nedan är från idag när jag visade mina topp 3 utfallsövningar. De finns att se på Sportamores instagram. In och kolla!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer