Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Söndag, regn & dadelbollar

IMG_0306-1024x684
Den här söndagen har känts så lång på något sätt, kan bero på att jag vaknade tidigt, och att jag har varit hemma under nästan hela dagen. Morgonen började med häng på Signalfabriken och därefter blev jag illa tvungen att promenera i regnet. Ja, det verkligen öste ner när jag skulle gå ut. Det kändes väl sisådär, det positiva var att jag visste att promenaden ledde mig hemåt iaf.

När jag kom hem gjorde jag dessa sysslor som låg ock väntade på mig. Jag har diskat, dammsugit och tvättat ena min vägg här hemma, vilket är så svårt när jag är kort. Även fast jag står på en stege når jag inte enda upp, typiskt.

Självklart har jag pluggat och gjort dadelbollar också. Vad vore en regnig söndag utan dadelbollar? Inte mycket, den saken är säker. Dags att fortsätta söndagen med matprepp inför veckan. På återseende!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer