Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Söndag och föreläsningar

God morgon, idag blir det ingen dansdag. Näe, idag blir det en jobbdag vilket känns helt okej då det är regnigt och grått ute. Jobbar ändå bara till 17 så jag får ju lite söndagsmys iaf 🙂

Ja, vad händer i veckan nu? Det blir mestadels jobb,  men ska även på lite föreläsningar. På tisdag blir det en heldag på MyNewsDay på Rival som MyNewsDesk håller i. Jag var där förra året och kände för att gå i år igen. Det kommer vara bra föreläsningar inom marknad som jag ser fram emot.

På onsdag blir det mer föreläsningar då jag ska till Folkuniversitetet och gå på föreläsningen "Från idé till färdigt företag". Älskar att gå på föreläsningar. Jag får alltid en kick och vill bara börja jobba en massa. Så härligt!

Okej, jag börjar spåna iväg här. Nu måste jag fixa mig! Ha en fin söndag!

IMG_1769

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer