Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Söndag

Det har ekat här inne, men nu har jag en ensam stund och väljer att blogga för att uppdatera er om min helg. Jag vet faktiskt inte var jag ska börja. Det har varit en intensiv och rolig helg med en massa ny kunskap, inspiration och träningsvärk.
Just nu i denna stund känner jag mig helt tom fast jag varit med om så mycket.

Utbildningen i helgen var galet rolig, svettig och lärorik. Dagen började vid 10 och vi köttade på med koreografin fram till 18. Den innehöll teori, teknikträning, coaching och en massa träning.

Innan vi gick hem igår fick vi med oss en låt från passet som vi skulle lära oss in till idag och presentera den. Ja, så när jag kom hem igår var det bara att nöta in koreografi och teknik. Däremot höll jag inte på allt för länge. Kroppen skrek efter sömn så vi 21:30 låg jag i sängen med årets träningsvärk. När jag vaknade imorse fanns träningsvärken kvar och den kändes mer kan jag lova.

1376585_10153320619245214_1285969222_n

 

Det var en skön dag idag då vi bara höll på i tre timmar med presentationer, filmning och feedback. Jag gick ifrån SATS Spårvagnshallarna med ett leende på läpparna. Jag blev godkänd. Nu är det bara att köra. Jippiiii!!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer