Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Solen tittade fram

God kväll, idag har det varit en dag utan måsten som jag tidigare skrev om. Att sitta inne och försöka hitta någon serie eller film att se på har varit mitt största projekt...typ. Det var ett projekt att resa sig från soffan och gå till köket med.

När klockan slog sju och solen började synas till fick jag myror i brallan. Jag satt och tänkte på vad jag skulle hitta på, till mobilen plingade till. Det var Sara som undrade om vi skulle ta en promenad. Jag hoppade upp ur soffan på nolltid och var redo för en promenad.

Det blev en timmes promenad runt Trekanten och Vinterviken, vilket var superhärligt. Jag gillar att det är skog i vissa partier av promenadslingan. Det luktar så gott, och det påminner om när jag var liten.

Nu hoppas jag att vädret håller i sig till morgondagen. Regnet har jag faktiskt tröttnat på...

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer