Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Sista lördagen 2013

God morgon!

Sitter och laddar inför denna lördag. Kaffe, bananpannkakor och fincrisp 🙂 Snart är det dags att åka till SATS Värmdö och köra klass. Ska bli så kul för nu var det ett tag sen...eller typ tre veckor sedan. Nu är jag mer än laddad!

I går gick jag på ett Bodybalance pass för en jättebra instruktör. Det var så skönt så att delta på någon lugnare klass, men jag har aldrig känt mig mer redo för att kicka igång träningen på riktigt. Det är väl så många känner under jul.

Igår fick jag faktiskt ett mail att jag var uttagen till Fitnessguru Beach 14 vilket innebär 5 månaders hård träning med hjälp av en grym PT och kostrådgivare  för att komma i bättre form. Tyvärr fick jag tacka nej då mitt körkort gått på tok för mycket pengar. Jättetråkigt, för det hade verkligen varit hur kul som helst. Vilken tuff utmaning! Äsch, jag får helt enkelt köra min egen Beach 2014 😉

Började redan igår med nyttiga snacks till Victoria Secret Fashion Show. Blev grönkålschips och dadelbollar!

vsfashionshow

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer