Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Shape, Smoothie & en dietist

sats_odenplanIdag efter jobbet åkte jag raka vägen till Sats Odenplan för ett tufft Shape-pass. Det är inte alltid jag kan göra det, men idag så. Jag längtar tills min energi är tillbaks på riktigt, då kommer jag orka mycket tyngre vikter. Tur att det är så bra musik under timmen. Allt känns mycket bättre då 🙂

Det var inte bara musiken som gav mig energi, utan det gjorde även Brämhults smoothie som det bjöds på efter passet. De var supergoda, och favoriten blev ju självklart morot och ingefära. Jag kommer lätt att köpa den fler gånger.

Appropå smoothie så håller jag nu på att planera frukostar, lunch, middagar samt olika mellanmål för flera veckor framåt. Hade ju träff med en dietist som gav förslag på hur jag kan äta och vad. Lättare sagt än gjort, men det är på gång och ett steg i taget, eller hur?

Bra mat = bra resultat på träning. Så det är bara att köra nu!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer