Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Ser vi ut som Superstars?

För någon månad satt min vän, Amanda och jag i min soffa och pratade. Helt plötsligt frågade hon mig "Ska du söka till Les Mills Superstar?" Mitt svar blev något i stil "njaa, inget jag tänkt så mycket på". Vi satt tysta ett tag tills Amanda sa "Om du söker, söker jag".  Hmm...okejrå, vi gör det, sa jag. Vi började skratta nervöst eftersom vi fortfarande inte visste om vi skulle våga.

Imorgon stängs anmälan till Superstar. Amanda anmälde sig igår och jag idag. Varför gör vi alltid allt i sista minuten för? Jag menar det här är inte första gången. När vi var tretton år gick vi på en sångaudition inne på JC i Globen i hopp om att bli popstjärnor, men nu i efterhand tror jag att dansen är mer vår grej. Vi får väl se helt enkelt.

IMG_4851

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer