Shopping Cart

Saknat att leka

  I fredags mötte jag upp Fredrika på Sats Slakthuset. Det var riktigt länge sedan jag var där, runt ett år sedan tror jag. Det var även länge sedan jag och Fredrika tränade tillsammans med.

Då det var fredag fick det bli överkropp med resten av biffarna på gymmet. Blev lite bröst, axlar och biceps, discofredag deluxe. Därefter var det dags för lek i ringar och handstående etc etc. Det var så kul, och som jag saknat att leka med dessa redskap. Riktigt trist att inte mitt gym harringar, monkey bar, rep som man kan klättrai. Vad vet jag? Det kanske kommer. Jag hoppas iaf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer