Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Så GLAD!

Att vakna innan klockan ringer för att jag har så mycket energi. Så mycket energi att jag inte vill sova. Jag vill bara upp för att njuta av dagen och dagarna jag har framför mig. Idag kommer det vara en bra dag, ska jobba, jobba effektivt som bara den så jag kanske hinner med ett lunchpass.

Ikväll hoppas jag innerligt att jag kommer med på dansen så jag får dansa till skön musik och bara glida omkring, underbar känsla. OCH träffa alla andra på dansgolvet!

Imorgon åker jag till Göteborg för att söka lyckan på annat håll. Det ska bli mysigt att åka tåg, få åka omkring i Göteborg och Lysekil. Kommer hem dagen efter så det är bara en snabbvisit i södra delen av landet. SEN ÄR DET HELG!!! Jisses, veckan går snabbt. Under helgen blir det träning och lite träffar med vänner, och på söndag blir det SPA! Som jag längtat!

charlottebeijerJag känner hur detta blogginlägg blev konstigt, men jag skyller på energin. Ibland finns det så mycket känslor som inte går att beskrivas! Ledsen, men jag är bara så glad!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer