Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Spring Run of Hope

Jag trodde Tjejmilen var mitt sista lopp för i år. Där hade jag fel. På lördag är det nämligen dags igen för mig. Det är Vitamin Well och Barncancerfonden som arrangerar Run of Hope. Ett lopp på 4,5 km där man springer, går, joggar, lunkar för att stödja forskningen mot barncancer. Alla intäkter går till kampen mot barncancer. Självklart är jag med och springer!

Om du också vill springa loppet på lördag 7 oktober kl 12:30, start vid Hagaparken? Vad väntar du på! Klicka in här för att läsa mer och anmäl dig.

Det här loppet är jag pepp inför, 4,5 km känns precis lagom och ett bra avslut på alla lopp jag varit med i under året. Helt galet, vilket lopp-år det blev för mig. Från att nästan aldrig sprungit ett lopp till att ha sprungit snart 4 lopp i år. Wohoo!

Nu är frågan, vilka joinar mig och mina vänner på lördag? 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer