Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Raw Ice cream

Vilken härlig dag det varit idag och vilket väder! Jag kan knappt tro att det varit sådant soligt väder nu när jag tittar ut genom fönstret och regnet öser ner.

Det blev en dag med Anna på söder. Vi promenerade och satte oss sen vid Nytorget och åt lunch och fikade. För mig blev det en liten Lily & Hanna's Raw-glass med smak av kanel och kardemumma. Alltså, den var för god. Kanel och kardemumma, det kan liksom inte bli fel, och det blev det inte heller.

Jag kan verkligen rekommendera denna smak, och egentligen alla smaker från Lily & Hanna. Det jag gillar med glassen är att det är få och helt okej ingredienser som vatten, cashewnötter, kokossocker, kokosolja, kanel och kardemumma.

 

Tänk att det går att göra något så gott på så få ingredienser!

 

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer