Idag tipsar jag om proteinfudge. Jag gjorde mycket av det förra sommaren, och igår kom jag på att det behövdes göras igen. Det är perfekt att ha i frysen, när man blir lite småhungrig och behöver ett mellanmål. Få ingredienser och väldigt väldigt gott 🙂
Vill du ha receptet? Tror det va?
Ingredienser:
2 skopor vaniljproteinpulver (du kan använda vilken smak som helst. Raspberry/white chocolate är ett tips)
2 msk mjölk
1 ägg
Hallon
Beskrivning:
Blanda ner ägget, proteinpulvret och mjölken. Därefter rör du om ingredienserna tills det blir en smet. Hacka sedan hallonen och blanda ner hallonen i smeten. Lägg den färdigblandade smeten i iskuber eller i en plastlåda med plastfolie under, och skjuts in i frysen.
Låt stå i ca 2 timmar. Ta fram och skär i kuber.
Ät snabbt för det smälter fort! Lycka till!