Shopping Cart

Promenad och Sommarpratarna

Ikväll tog jag en långpromenad, men jag vet inte vart, eller jag vet inte vad området heter. Bort från Essingeöarna och mot Kungsholmshållet…det kanske heter Mariehäll?

Hur som, det var en vacker och solig kväll, och i öronen lyssnade jag på Sommarpratarna. Jag älskar att lyssna på människors historier och om deras kunskap inom just deras områden som de är verksamma i. Det är perfekt när jag tar en timmes eller en längre promenad.

Idag lyssnade jag på Sanna Lundell, och det gav mig en hel del nya tankar och funderingar kring relationer, kvinnosyn och jämställdhet. Väldigt intressant!

Ett Sommarprat som var riktigt, riktigt bra var Kjell Enhagers sommarprat. Om du har möjlighet bör du lyssna på den och ta del av när han berättar om varför livet ska levas till 200 procent, vad vision är, hur han coachade svenska damlandslaget i golf att bli världsbäst, och mycket mer.

 

Hur kan du bli bäst?

Man kan inte tänka som alla andra.
Tänker man som alla andra, tar man beslut som alla andra.
Tar man beslut som alla andra, agerar man som alla andra.
Agerar man som andra, får man resultat som alla andra.
Vad kallar man resultat som alla andra?

Normalt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer