Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Powernap, det nya!

Jag har aldrig kunnat ta en tupplur eller sova på dagtid, men nu när jag går upp fem på morgonen många gånger i veckan händer det att en powernap infinner sig på eftermiddagen. Jag tycker det är otroligt skönt och effektivt.

Som igår, jag jobbade tidig morgon, och vid 14:30 tog jag en nap på 30 min. Därefter var jag ganska pigg, och packade väskan för att möta upp Sofie och Evelina. Det var äntligen dags för crosstraining! Det var sjukt kul och otroligt jobbigt. Tänk om jag inte hade tagit min powernap, ja, då hade jag säkert varit sjukt seg.

Efter crossen gick jag till Sats Tule för att hålla i Bootylicious. Om jag säger såhär, jag var riktigt uppvärmd. En 55 minuters cross var en bra uppvärmning för en 30 minuters benklass.

 

Känns bra i hamstrings idag 😉 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer