Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Pollen som spökar

Det här med pollen. Att jag aldrig lär mig. År efter år tror jag att jag inte kommer bli allergisk, men när våren närmar sig börjar näsan rinna.

Jisses, igår var jag helt sänkt. Jag var så trött och det kliade på hela kroppen, ansikte, mage och armar. Jag längtade mest till sängen under kvällen faktiskt. När jag kom hem runt halv tio sprang jag till badrummet och borstade tänderna och hoppade i säng.

Under natten vaknade jag av att det bara rann från ögonen och täppt i näsan. Gick upp och såg att min ögon var ganska svullna. Därför ställde jag om min "väckarklocka" en halvtimme tidigare så att svullnaden skulle hinna gå ner innan det var jobbdags. Jag ogillar att se trött ut när jag inte är det liksom 😉

Jag lyckades ganska bra med "nedsvullnaden".  Till min klass började hann svullnaden gå ner, men såg nog ändå lite trött ut. Jag visste att det skulle ändras under klassens gång, och mycket riktigt, efter första låten var energin på topp och det var bara att köra. Så roligt så! Det är så kul att köra på söndagar för att det är så många deltagare och deras energi är magisk. Tyvärr kommer nästa söndag vara mitt sista pass, men kommer fortsätta att ha mina onsdagsklasser under vårschemat.

sats_charlotte

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer