Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Banan scones

Paleo_sconesVaknade extra tidigt idag och bestämde mig för att göra mina favoritscones. Det var väldigt länge sedan jag gjorde dem, eftersom att jag inte haft mandelmjöl hemma, men igår köpte jag nytt.

Det går så snabbt att tillaga dessa scones att det nästan är löjligt. Jag blandade ihop smeten och medan de var i ugnen hoppade jag in i duschen. Gäller att vara effektiv va?!

Ingredienser:
1 Banan
1 Ägg
1 dl Mandelmjöl
1 msk Pofiber (går bra med kokosmjöl)
1 tsk Bakpulver
1 dl riven kokos
Kanel
Kardemumma

Börja med att mosa bananen i en skål och knäck i ägget. Blanda samman de torra ingredienserna i en annan skål, och häll sedan över dem i den andra skålen med bananen och ägget. Blanda allt tillsammans ordentligt.
Ta sedan en sked och lägg upp smeten på en plåt med bakplåtspapper på.
Låt de vara inne i ugnen i ca 15-20 minuter på 200 grader.

Ni måste verkligen testa dessa scones. Det är sååååå lätt att göra och så gott!

Enjoy!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer