Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Öva, öva och öva

(null)Idag efter Sh'Bam -kvartalen kom Sara förbi Hötorget för träning. Vi övade på att hänga, göra chins vilket är typ sjukt svårt, men med övning blir det bara bättre och bättre. Sedan blev det även träning på pull ups vilket går mycket bra nu. Det är därför jag lägger upp bilden ovan för att visa att jag kan, hehe. Övning ger färdighet. Jag älskar verkligen träning. Du blir aldrig fullärd och det finns hur mycket som helst att träna på.

Bilden nedan är mitt försök på huvudstående. Jag vill så gärna kunna att gå upp med benen utan att luta dem mot väggen. Förstå hur coolt att bara dra upp benen och stå. Snart så, mer övning imorgon.

 

(null)

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer