Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Yes man

Hej hej hej!

Känner att en uppdatering skulle sitta fint såhär på eftermiddagen innan kaffet ska intas och sedan iväg för att hålla klass.

Ja, egentligen har jag väl inte så mycket att uppdatera mer än att jag är sjukt taggad, laddad och glad. Det räcker väl? Det är väl inget speciellt som hänt direkt, bara det att jag har så många härliga människor omkring mig som gör vardagen så mycket roligare. Plus att jag försöker vara lite som "yes man". Jag säger nu "ja" till saker som jag tidigare skulle sagt nej till, som typ att gå på date med någon. Tidigare skulle jag kommit på en dålig ursäkt, men nu säger jag "ja". Lite mer positivt, håller ni inte med?

Som i morse, då vaknade jag på mindre bra humör, men sedan vände det bara. Varför vara irriterad när jag kan vara glad? Så dagen blev bra eller den är det och hoppas på att den fortsätter i samma anda! Eller det är klart att den gör det, ska ju hålla klass och Sara ska joina också 🙂

Juste, vet ni vad? Imorgon är det dags för tennis! Boom! Är så laddad! Det ska verkligen bli  kul! Jag älskar bollsporter!
Wohooo! Mer om det sen!

1148764_10153073883475214_437297660_n

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer