Shopping Cart

Oh lovely Friday

20140404-073310.jpgGood morning Friday!

Det är fredag igen och helgen är snart här. Veckorna går verkligen fort, men jag klagar inte. Idag lyxade jag till morgonen med en toast fast som har legat i ett våffeljärn därför ser toasten ut som en stor våffla, haha.

Självklart hade jag kaffe till det och Brämhults grönsaksjuice”äpplen, fänkål, citron och vetegräs”. Om ni undrar vad juicen smakar så smakar den just grönsaker. Den var helt okej, det var bra att juicen var tillsatt med citron och äpplen. Testade även Brämhults rödbetsjuice igår, och den smakade rödbetor (haha). Ingen favorit.

Om jag ska vara helt ärlig var det här inget för mig direkt. Jag gillar nog mer juice som är gjord på frukt. Däremot tycker jag att det är jättebra av Brämhults att de testar något nytt. Tror det finns många som tycker grönskasjuicen är sjukt god, så till er som älskar pressade grönsaker, ni kommer ju älska Brämhults grönsaksjuicer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer